Mijn verhaal

Zie ik jou in Limburg?

Misschien las je het al eerder … in juni werk ik een week op een prachtige en inspirerende plek in de buurt van Weert en Roermond. 
Een week waarin ik speciaal tijd neem om vrouwen te begeleiden die wonen of werken in ‘het zuiden’. 

Speciale lente-training
In de 1e plaats geef ik op 10-11 juni de speciale Limburgse lente-editie van de training Communicatief leiderschap voor vrouwen. Een training waarbij het vergroten van jouw impact centraal staat. Een oud deelnemer schreef: “Ik kan de training aanbevelen als je ook wilt leren hoe je je eigen stem ontdekt en meer impact kunt maken met de wijze waarop je je presenteert.” 
En… er is nog 1 plek vrij.

ME-time
De laatste tijd begeleid ik steeds vaker vrouwelijke leiders 1-op-1. Bijvoorbeeld door hen te leren om met meer gemak en vertrouwen te presenteren en daarmee een boost te geven aan hun leiderschap. Presentaties zijn immers altijd bepalende momenten. 

Ook help ik ambities en dromen voor de toekomst helder te verwoorden. Samen zoeken we dan naar de juiste woorden en maken een verhaallijn die helemaal bij jou past. 
Fijn voor jezelf en nodig wanneer je anderen mee wilt nemen in jouw ambities of overtuiging. Is dat iets voor jou? Wil jij ook liever 1-op-1 aan de slag dan in een groep? Kies deze lente (12, 13, 14 juni) dan voor ME-time op een mooie plek in ‘het zuiden’. Ik vertel je er graag meer over. 

16 april 2024