Mijn verhaal

Podium aan Presentatie Praktijk

Eindelijk is het zover! Op deze eerste dag van de lente lanceren marja van der kooi en ik ons nieuwe initiatief }, Presentatie Praktijk.
Met deze naam is het klip en klaar wat wij doen; wij helpen jou om van elke presentatie of mediaoptreden een succes te maken. Of je nu op een podium staat, in een vergaderzaal spreekt, of deelneemt aan een panel of talkshow. Wij laten jou ervaren dat ook jij overtuigend kunt spreken.

Wees eerlijk }, het spreken in het openbaar is niet voor iedereen een favoriete bezigheid. Toch hoort het er voor velen wel bij. Goede voorbereiding is en blijft essentieel. Gelukkig kun je met professionele begeleiding en oprechte aandacht ontdekken hoe ook jij de storyteller in jezelf kunt inzetten om jouw boodschap over te brengen.

In alle gevallen is oefenen – oefenen – oefenen de key to succes. Alleen zo leer je presenteren als een pro en raken met jouw verhaal. En dát is precies onze passie.
Als NOBCO gecertificeerde presentatiecoaches met een achtergrond in communicatie en journalistiek kennen wij het klappen van de zweep.
Of het gaat om een quote van 30 seconden of 1 minuut in een vlog of op het Journaal, een pitch of presentatie in de boardroom of een keynote op een congres. Wij helpen om de ware presentator in jezelf te ontdekken en te leren spreken als een pro.

Dus heb jij een belangrijke spreekbeurt in jouw agenda staan, of wil je met een groepje collega’s werken aan jullie presentatievaardigheden? Marja en ik gaan graag met jullie aan de slag.
Kijk voor informatie op onze nieuwe website en neem contact met ons op.
Samen maken we van jouw optreden een succes!

21 maart 2024