Mijn verhaal

Vertel je verhaal!

Net voor de zomervakantie was ik uitgenodigd voor een bijzonder etentje met 8 vrouwelijke directeuren Communicatie. Door Corona was dit diner al 3 keer uitgesteld, maar nu kon het eindelijk doorgaan. Als enige ex-directeur in het gezelschap was het voor mij een heerlijke avond vol herkenning. 

We luisterden naar elkaars verhalen over de impact van Corona op onze levens en werk. Heftige tijden. Tegelijkertijd waren zij benieuwd naar mijn verhalen. En …. ze waren verrassend goed op de hoogte. De afgelopen jaren schrijf ik bewust op LinkedIn over onderwerpen waar ik me op focus: leiderschap, vrouwen, diversiteit en duurzaamheid. Maar als je er goed naar kijkt, dan schrijf ik over issues en onderwerpen maar niet over mezelf. En daar, tijdens deze prachtige zomeravond, gaven deze vrouwen mij het zetje om een extra stap te zetten. Om de verhalen die ik aan tafel vertel ook online te gaan delen; wat ik zie, wat ik vind, wat er gebeurt en wat ik allemaal meemaak. Niet om mezelf in de picture te zetten, maar om anderen te inspireren, te helpen of een zetje te geven. Vorige week trapte ik af met mijn blog: Mijn eeuwige obsessie voor mijn werk

Het is mijn manier om een lach op het gezicht te toveren, een duwtje in de rug te geven en inzicht te vergroten. Mijn vorm van sisterhood en ‘kijkje in de keuken’. Daarbij zullen mijn blogs geen opmaat zijn naar een slotalinea waarin ik mijn trainingen aanprijs. Nee, het wordt een breed palet aan verhalen en anekdotes die passen bij mijn eigen reis van directeur Communicatie naar zelfstandig communicatieadviseur, coach en trainer voor vrouwelijke leiders. In de drie jaar die ik nu onderweg ben heb ik al prachtige dingen meegemaakt en veel bijzondere mensen ontmoet. Ik ben een vat vol verhalen en anekdotes. De tijd is rijp. Let’s go. 


9 augustus 2021