Mijn verhaal

Yessssssssss

Het is zaterdagmiddag en ik sta te juichen in de winkel. Ik krijg namelijk net een appje van de vrouw die ik begeleidde op weg naar een super belangrijke presentatie. Haar Moment of Truth. En het gekke is; het voelt daarmee ook een beetje als Mijn Moment of Truth.

Het verhaal dat ze te vertelde zat goed in elkaar. Het was persoonlijk, gaf richting en was helemaal van haar. En daarmee kon ze het natuurlijk ook met verve vertellen.
Wat had ik graag in de coulissen gestaan om mee te kijken…

Toen appte ze: ‘Yessssssssss. Speech ging goed. Je stond achter mij 🤗’
Super blij en trots ben ik op haar. Een vrouw die het podium pakt en weet dat als je dat echt goed wilt doen, het tijd kost. Niet alleen om het verhaal te maken, maar ook om het te oefenen. En dat deed ze. Daarmee werd het ook echt goed en voelde zij zich op het moment supreme in haar element.

Presentaties zijn vaak bepalende momenten in je loopbaan. Momenten waarbij het er echt op aan komt. Dan wil je STAAN en helemaal in je verhaal zitten.
Niets mooier om iemand daarbij te helpen.

Dus heb jij binnenkort zo’n bepalend moment in jouw agenda staan. Wacht dan niet tot de avond van te voren om een presentatie in elkaar te draaien.
Ga op tijd aan de slag, zet dat bepalende moment helemaal naar jouw hand en maak er Jouw Moment of Truth van!

27 mei 2024