Mijn verhaal

Herken je dat?

Je hebt een heldere strategie en weet waar je naartoe wilt met jouw team of organisatie. Tegelijkertijd vind je het lastig om de juiste woorden te vinden om anderen hierin mee te nemen. Voor je het weet blijft alles bij het oude en stuur je vooral op kpi’s en doelstellingen en blijft jouw visieverhaal verstopt in je hoofd.

Zou het niet fantastisch zijn als je wél een duidelijk verhaal zou hebben waarmee je anderen kunt inspireren en meenemen in jouw visie. Een samenhangend verhaal waarbij alles op een logische plek valt en een weg schetst tussen verleden, heden en de toekomst.

Als je mij meeneemt in jouw gedachten, dan geef ik jou een verhaal waarmee jij verder kunt. Stap voor stap ontrafel ik jouw inzichten door met aandacht te luisteren, vragen te stellen en woorden te geven aan jouw gedachten. Dat vormt de basis voor een logisch en inspirerend verhaal. Een verhaal dat verbindt en waarin alles bij elkaar komt.

Wil jij dat ook?
Dan ga ik deze zomer voor jou aan de slag en benutten wij de luwte van de vakantieperiode om een enorme stap te zetten.

Alle ins en outs
Alles begint met een ontmoeting waarbij jij me meeneemt in jouw wereld en jij me alle ins en outs vertelt over jouw werk, visie en passie. Daarna kan ik aan de slag en werk ik jouw verhaal uit. Na wat schaven ligt jouw verhaal na jouw vakantie op je te wachten. Dat is het moment om te ontdekken hoe je jouw verhaal inspirerend kunt vertellen voor verschillende groepen. Je praat immers anders tegen je collega’s dan tegen klanten, de ondernemingsraad of toezichthouder.

Voor je het weet heb je jouw inspirerende visie vertaald in jouw leiderschapsverhaal en kun jij het met overtuiging vertellen. Een compelling story waarmee jij mensen inspireert en het verschil maakt.

21 mei 2024