Mijn verhaal

Wat is jouw verhaal?

Afgelopen jaar hoorde ik weer talloze verhalen passend bij deze foto van dit prachtige zandkasteel.
Ik vraag mijn coachees altijd een foto te kiezen en aan de hand daarvan hun verhaal te vertellen.
En over de jaren is het duidelijk dat een aantal foto’s uit de set coachkaarten van @hellenoverduin favoriet is.

Of het nu een manager of team Communicatie is die ik ‘on the job’ coach, een vrouwelijke leider of jong talent die werkt aan haar presentatiekracht, pitch of keynote, of een groep vrouwelijke collega’s; het inspirerend verwoorden van wie je bent, wat je ambieert en waar je voor staat vormt altijd de rode draad. En zo’n foto helpt daarbij om te associëren.

Ook voor mij is deze kaart dit jaar favoriet. Hij staat voor het ongebreideld dromen over wat wél kan, het denken in kansen en deze daadwerkelijk realiseren.
Zo bouw ik aan mijn eigen toekomst door andere vrouwen verder te helpen hun verhaal te vinden en vertellen.
Ik kijk nu al uit naar al die mooie verhalen in het komende jaar. Maak er een inspirerend jaar van.

2 januari 2024