Reviews Loopbaanboost voor Vrouwen

“Ik ken Simone en Margaret al vele jaren. Het zijn zeer sterke professionals, sowieso los van elkaar en tezamen een gouden duo voor een ‘loopbaan boost’. Beiden zijn zeer sterk in luisteren, coachen, reflecteren en hebben een flinke brok nuttige eigen ervaring qua eigen loopbaan als ook qua skills. De een heeft daarnaast een specialisatie in coaching op skills en de ander in storytelling. Hier kom je zeker verder mee!”  
Suzanne Loopbaanboost 1

Aanrader voor iedereen die zich wil bezinnen op zijn/haar loopbaan! Die wil reflecteren hoe te komen richting de functie die jou echt op het lijf is geschreven. En om te ontdekken wat dit is. Je niet laten leiden door je omgeving of keuzes of gebeurtenissen in het verleden maar scherp krijgen waar echt je energie zit. Waar zitten jouw behoeften echt.” 
Suzanne Loopbaanboost 1

“Loopbaanboost voor vrouwen heb ik ervaren als de beste investering in mezelf sinds tijden. Onder leiding van professionals toewerken naar een verhaal over mijn ‘bliss’ waar ik nooit de focus op heb gehad. Aandacht besteden aan waar je vandaan komt, waar je naar toe wil, waar je voor staat en welke droom je wil verwezenlijken. Deze training bewijst maar weer dat alles dat je aandacht geeft groeit. Ik gun alle vrouwen deze training.” 
Pauline Loopbaanboost 1

“Simone en Margaret en óók de andere deelnemers hebben mij geholpen beter inzicht te krijgen in mijzelf: waar sta ik voor, wat vind ik belangrijk, waar ga ik op ‘aan’ (en op uit). Aan het einde van deze boost heb je letterlijk op één A4tje je persoonlijk kompas, die je richting & houvast geeft voor nu en je toekomst. En eerlijk is eerlijk, dát had ik niet verwacht voordat ik begon aan deze training. Dit was heel speciale me-time, super waardevol in heel veel opzichten. Een echte aanrader dus!!”
Susan, Loopbaanboost 2 2022


“Soms is het een fase, soms blijft de vraag hangen. Dan weet je dat het tijd is. Tijd om antwoorden te zoeken. Hoe mooi is dat je met behulp van LBB op een mooie plek met fijne mensen tijd neemt en krijgt om na te gaan wie je bent en vooral wie je wilt zijn.”
Marina Loopbaanboost 2

“Ik heb het geluk gehad dit traject te mogen volgen. Het heeft mij meer inzicht en grip gegeven op wat voor mij echt belangrijk is, werk en prive… In een prettige omgeving (lokatie, maar zeker de ladies 😊 !) op een heel nuchtere, persoonlijke en realistische wijze. Aanrader!”
Janneke Lumen Loopbaanboost 2

Heel fijn om met een groep vrouwen je pad te ontdekken en anderen te helpen met het ontdekken van hun pad. Margaret en Simone vullen elkaar mooi aan. Toppers!
Kyra Bijlstra Loopbaanboost 2

“Wat mooi dat de loopbaanboost van Margaret Schöttelndreier-Verhoogt en Simone Bel van Leadership Communications nu ook een alumni groep heeft en vrijdag 3 februari een eerste bijeenkomst had in de tuin van de Smid in Leiden. Dit keer niet letterlijk in de tuin maar wel in de prettige ruimte met uitzicht op de tuin en het water. Ik heb er weer veel energie van gekregen. Wat goed om weer terug te gaan naar het persoonlijk kompas dat we tijdens de loopbaanboost hebben opgesteld. De gereserveerde tijd voor de alumni middag maakte dat ik deze weer onder ogen kreeg. Deze heeft nu een zichtbare plek op mijn thuiskantoor en ik zal er met regelmaat naar kijken. Zijn er voldoende ja’s bij mijn persoonlijke drijfveren en waarden en denkstijlen in de opdrachten die ik nu doe? En wanneer is het tijd voor een volgende stap en hoe ziet die eruit? Mijn interesse blijft uitgaan naar duurzame projecten of organisaties of het nu gaat over de energietransitie, specifiek aardwarmte, of speelt op het terrein van sociaal juridische hulpverlening voor mensen met een laag inkomen of weer een heel ander werkveld waar duurzame oplossingen nodig zijn voor mensen. Ook ga ik nog op zoek naar mijn eigen duurzame kern. Waar ga ik mij op focussen? Er zijn nog voldoende vragen waar ik mee aan de slag ga en waar ik jullie, Margaret en Simone, graag bij blijf betrekken. Voor nu hang ik even de medaille om bij mezelf omdat het goed is om af en toe eens stil te staan bij de dingen die je realiseert en voor elkaar krijgt. Dat gebeurt nog wel eens te weinig als de waan van de dag overheerst. Echt een aanrader dus de loopbaanboost van Margaret Schöttelndreier-Verhoogt en Simone Bel. Ik vertel er graag meer over.” 
Carola van Kester Loopbaanboost 2

“Een cadeautje voor mezelf. Zo heb ik de Loopbaanboost voor Vrouwen ervaren. Na een aantal leuke opleidingsdagen in gezelschap van fijne medestudenten en onder kundige begeleiding van Simone en Mar heb ik opnieuw helder wat mij te doen staat in mijn werkende leven. Daarnaast heeft het programma direct geleid tot een aantal nieuwe klussen en dat is als ZZP er heel erg prettig. Ik kan het programma van harte aanbevelen!”
Sandra Loopbaanboost 3

“Simone en Margaret leggen tijdens het loopbaanboost traject het diepste verlangen in je bloot. De verschillende tools die zij gebruiken, evenals de interactie tussen de deelneemsters, hebben mij veel gebracht en inzichten gegeven. Ik jaag nu echt (op mijn 58e !!) mijn droom na met het opzetten van mijn eigen kinderleefstijlpraktijk.” Marit van Albada Loopbaanboost 3

“Loopbaanboost was voor mij een fantastische reis, waarbij ik mezelf nog beter heb leren kennen. Ik heb genoten van alle gesprekken en inzichten die ik heb opgedaan! Een hele waardevolle loopbaanboost met gelijkgestemde vrouwen, die ik meer vrouwen gun. Dank Simone en Margaret voor het mooie programma in de mooie omgeving!”
Renate Elling Loopbaanboost 3