Presentatiecoaching

Hoe leer ik beter presenteren?

Het geven van presentaties is voor velen een belangrijk onderdeel in het werk. Als je zaken voor elkaar wilt krijgen, dan verwachten jouw collega’s en oprachtgevers dat je een helder betoog kunt houden en een goede presentatie kunt geven. We weten ook dat velen het lastig vinden! De een slaat liever ‘de beurt’ over en laat deze klus over aan een collega. De ander duikt vol in de inhoud en maakt veel sheets en verliest het publiek uit het oog.

Als jij het lastig vindt om te presenteren dan belemmert dat niet alleen jouw project, of team; het heeft ook impact op jouw zichtbaarheid en resultaat.

Tijd om aan de slag te gaan met jouw presentatieskills.

Hoe mooi zou het zijn als jij leert hoe jij comfortabel kunt presenteren op een manier die bij jouw past en waarmee luisteraars ‘aan jouw lippen hangen’.

Samen gaan we aan de slag en je ontdekt hoe jij anderen kunt overtuigen met jouw betoog. Je oefent hoe je jouw stem kunt gebruiken en met vertrouwen kunt spreken voor een groep. In the end weet je hoe je jouw verhaal kunt maken en vertellen op een manier die bij jou past.

Hulp bij het maken en geven van een keynote speech.

Ben je gevraagd om een presentatie of keynote te geven? Aarzel je wellicht over de inhoud of structuur van jouw verhaal? Wil je goed oefenen om te zorgen dat jouw boodschap overkomt?

Ik help je bij het creëren en vertellen van jouw verhaal en om te gaan met de spanning die hoort bij het geven van presentaties.

Presentatiecoaching om jouw impact en zichtbaarheid te vergroten.

We gaan aan de slag met de drie basis ingrediënten van jouw presentatie:

de boodschap, het publiek en jij als presentator.

Wat is jouw boodschap en hoe kun jij de inhoud goed afstemmen op jouw publiek. We sleutelen aan de opbouw van jouw verhaal, met een prikkelende start, een stevig middendeel en een pakkend slot. We zoeken naar voorbeelden en woorden om het echt jouw verhaal te maken. Waar sta jij voor en waarom vind jij dit belangrijk? Daarmee til jij met jouw presentatie een project, strategie of verandering naar een hoger plan.

Reviews
Simone geeft presentatietrainingen speciaal voor vrouwen, waarbij ze ervaring, inhoud en technieken combineert. Dit professionaliseert en geeft veel rust en daadkracht. Ik beveel haar trainingen van harte aan!

Giulietta Cohen – ORAM Programmamanager energietransitie

 
Ik vond het prettig om zo met jou te oefenen. Je creëert een fijne en veilige omgeving om dit te doen. Ik zal je zeker warm aanbevelen bij anderen!
W.N. – Financieel directeur
Individueel of samen – Op kantoor of op een fijne locatie

Voor wie?

Projectmanagers, afdelingsmanagers, vakspecialisten, managers, directeuren en ondernemers.

 

Prijs?

De prijs hangt af van het aantal deelnemers, de duur van de training en locatie/vorm. Voor ZZP-ers en deelnemers die zelf de factuur betalen hanteer ik een aangepast tarief.

 

Iets voor jou?

Heb jij interesse? Neem dan contact op. Stuur een bericht of bel 06 – 5124 5681.

 

 Interesse? Neem contact op


Simone Bel (1966)

Met mijn bureau Leadership Communications adviseer ik leiders met hun communicatie-uitdagingen. Zo ontwikkel ik met hen hét verhaal van de organisatie of transformatie. Een verhaal dat dient als kompas op weg naar de toekomst. Ook help ik leiders om hun eigen verhaal te maken én vertellen. Daarnaast geef ik workshops storytelling en train ik leiders voor een belangrijke presentatie of speech. Tot eind 2017 werkte ik bij PostNL. De laatste 5 jaar was ik directeur Communicatie van PostNL en rapporteerde aan CEO Herna Verhagen.
Als vrouwelijke directeur en actief lid van het vrouwennetwerk van PostNL, fungeerde ik als mentor en rolmodel voor andere vrouwen in de organisatie. Met mijn ervaring werk ik nu als boardroom adviseur, leiderschapscoach, trainer en storyteller voor profit en non profit organisaties.
Ik coach vrouwen en help hen bij het ontdekken van hun authentieke verhaal, het versterken van hun leiderschapscommunicatie en het omarmen van hun voorbeeldrol.

In november 2019 publiceerde Topvrouwen.nl een interview met mij over mijn carrière bij PostNL en mijn visie op de voorbeeldrol van vrouwelijke leiders in organisaties.

In 2022 volgde ik de opleiding tot gecertificeerd Presentatiecoach aan de School voor Presentatiecoaching. In 2020 studeerde ik af aan de Storytelling Academy, waarmee ik de titel Chief Storytelling mag voeren en lid ben van de Storytelling Clan.

In maart 2020 studeerde ik af aan de Storytelling Academy, mag ik de titel Chief Storytelling voeren en ben lid van de Storytelling Clan.