Presentatiecoaching

Hoe zorg ik ervoor dat mijn boodschap écht over komt?

Zie je op tegen het geven van een presentatie? Ga je steeds sneller of zachter praten? Verlies je jezelf in de inhoud en lukt het je daardoor niet om je publiek echt mee te nemen?

Als je het niet gemakkelijk vindt om “het podium te pakken” dan belemmert dat niet alleen jouw project, of organisatie, maar heeft het ook impact op je eigen zichtbaarheid.

Tijd om aan de slag te gaan om jouw presentatiekracht te vergroten.

In de sessie ontdek je hoe je beter contact kunt maken met je publiek. Je leert om de inhoud van je presentatie tot leven te wekken door slim gebruik te maken van voorbeelden en anekdotes en aan te sluiten bij de beleving van je publiek. Een verhaal maken én vertellen dat raakt kun je leren!

 

Presentatiecoaching om je impact te vergroten

We gaan aan de slag met de drie essentiële ingrediënten om jouw presentatiekracht te vergroten: de boodschap, het publiek en jij als presentator.

Je leert goed na te denken over jouw boodschap en hoe je de inhoud goed kunt afstemmen op jouw publiek. We zoeken naar authentieke elementen om het echt jouw verhaal te maken. Waar sta jij voor en waarom vind jij dit belangrijk? Daarmee kun je een presentatie over een project, de strategie of verandering authentiek vertellen.

Reviews
Simone geeft presentatietrainingen speciaal voor vrouwen, waarbij ze ervaring, inhoud en technieken combineert. Dit professionaliseert en geeft veel rust en daadkracht. Ik beveel haar trainingen van harte aan!

Giulietta Cohen – ORAM Programmamanager energietransitie

 
Ik vond het prettig om zo met jou te oefenen. Je creëert een fijne en veilige omgeving om dit te doen. Ik zal je zeker warm aanbevelen bij anderen!
W.N. – Financieel directeur
Individueel of samen – Online of offline

Voor wie?

Projectmanagers, afdelingsmanagers, vakspecialisten, managers, directeuren en ondernemers.

 

Prijs?

De prijs hangt af van het aantal deelnemers, de duur van de training en locatie/vorm. Voor ZZP-ers en deelnemers die zelf de factuur betalen hanteer ik een aangepast tarief.

 

Iets voor jou?

Heb jij interesse? Neem dan contact op. Stuur een bericht of bel 06 – 5124 5681.

 

 Interesse? Neem contact op


Simone Bel (1966)

Met mijn bureau Leadership Communications adviseer ik leiders met hun communicatie-uitdagingen. Zo ontwikkel ik met hen hét verhaal van de organisatie of transformatie. Een verhaal dat dient als kompas op weg naar de toekomst. Ook help ik leiders om hun eigen verhaal te maken én vertellen. Daarnaast geef ik workshops storytelling en train ik leiders voor een belangrijke presentatie of speech. Tot eind 2017 werkte ik bij PostNL. De laatste 5 jaar was ik directeur Communicatie van PostNL en rapporteerde aan CEO Herna Verhagen.
Als vrouwelijke directeur en actief lid van het vrouwennetwerk van PostNL, fungeerde ik als mentor en rolmodel voor andere vrouwen in de organisatie. Met mijn ervaring werk ik nu als boardroom adviseur, leiderschapscoach, trainer en storyteller voor profit en non profit organisaties.
Ik coach vrouwen en help hen bij het ontdekken van hun authentieke verhaal, het versterken van hun leiderschapscommunicatie en het omarmen van hun voorbeeldrol.

In november 2019 publiceerde Topvrouwen.nl een interview met mij over mijn carrière bij PostNL en mijn visie op de voorbeeldrol van vrouwelijke leiders in organisaties.

In 2022 volgde ik de opleiding tot gecertificeerd Presentatiecoach aan de School voor Presentatiecoaching. In 2020 studeerde ik af aan de Storytelling Academy, waarmee ik de titel Chief Storytelling mag voeren en lid ben van de Storytelling Clan.

In maart 2020 studeerde ik af aan de Storytelling Academy, mag ik de titel Chief Storytelling voeren en ben lid van de Storytelling Clan.