Vergroot je zichtbaarheid met een verhaal

 

Tweedaagse training voor talentvolle vrouwelijke professionals

Je bent lekker bezig. Je doet uitdagende opdrachten, werkt op een mooi niveau en krijgt ook aardig wat voor elkaar. En toch…..je merkt dat je soms net dat beetje mist om je standpunt of project op een niveau hoger in de organisatie verkocht te krijgen.
Je hoort soms dat je zichtbaar moet zijn of dat je juist niet te veel moet drammen. Je vertrouwt soms net te veel op de inhoud van je project. En ergens weet je wel dat jij als persoon ook een belangrijke factor bent in het overtuigen en realiseren van jouw plannen. Maar hoe werkt dat?
 
Herken je dit? Dan is deze training misschien wel iets voor jou.

In deze tweedaagse training gaan we met behulp van storytelling aan de slag met jouw kernverhaal. Hoe wil jij bekend staan? Waar sta jij voor? En hoe laat je dat anderen weten? Je kernverhaal helpt je om jezelf beter te positioneren en je soepeler, en vooral als jezelf, te bewegen in de dynamiek van een organisatie.

Wat gaan we doen?

Deel I – We nemen je mee in de wereld van verhalen en storytelling. Je ontdekt dat de universele lessen uit verhalen ook toepasbaar zijn op jouw leven. Wat kun jij leren van een verhaal over jouw eigen leven en werk?
 
Deel IIHet belangrijkste materiaal waarmee je werkt, ben je zelf. Daar beginnen we. Je gaat op zoek naar dat wat jou uniek maakt, maar ook naar dat wat je nu belemmert om verder te komen. Zet je jouw kwaliteiten goed in?
 
Deel III – Je gaat jouw unieke kwaliteiten vertalen in jouw kernverhaal; daar waar je voor staat. Een verhaal dat jou helpt zichtbaarder en krachtiger te worden op een manier die past bij jouw kwaliteiten, inhoud en overtuiging.
 
Deel IV – We oefenen met het vertellen van jouw kernverhaal, passend bij jouw uitdaging.
 

Voor wie?

Voor vrouwelijke professionals die beter uit de verf willen komen. Vrouwen die hard werken, maar het gevoel hebben dat zij onvoldoende gezien worden. Vrouwen met een heldere visie, maar die beter gehoord willen worden. Vrouwen die zichzelf wel eens betrappen op de gedachte: wie zit er op mij te wachten? Het helder voor ogen hebben van jouw eigen kernverhaal kan je helpen om zichtbaarder, daadkrachtiger en succesvoller te zijn, omdat je weet waar je voor staat, dat scherp kan verwoorden en het daardoor op ieder verwacht of onverwacht moment kan vertellen.

In-company training

Voor organisaties die hun talentvolle vrouwelijke professionals verder willen helpen met hun ontwikkeling en doorgroei geven we deze training ook in-company. Voor vrouwen die worstelen met hun zichtbaarheid en die nog wat support kunnen gebruiken voor the next step in hun loopbaan.
Na de training hebben zij meer inzicht in hun eigen kwaliteiten en hoe die passen in de dynamiek van een organisatie. En kunnen zij zich met behulp van hun eigen verhaal over wie ze zijn en waar ze voor staan beter positioneren. Een groep bestaat uit 10-12 vrouwelijke professionals uit dezelfde organisatie. In overleg ontwikkelen we een programma op maat.

Waar en wanneer?

Wij hebben plaats voor 10 – 12 vrouwen.
Tijd: 9.30 – 17.00 uur
Locatie: DOK – Vesteplein 100 in Delft


Kosten:

Groepstraining twee dagen: € 795 p.p. (excl. BTW – incl. lunch)
 
Interesse? Neem contact op


Download de flyer
 

Simone Bel (1966)
Met mijn bureau Leadership Communications adviseer ik leiders met hun communicatie-uitdagingen. Zo ontwikkel ik met hen hét verhaal van de organisatie of transformatie. Een verhaal dat dient als kompas op weg naar de toekomst. Ook help ik leiders om hun eigen verhaal te maken én vertellen. Daarnaast geef ik workshops storytelling en train ik leiders voor een belangrijke presentatie of speech.Tot eind 2017 werkte ik bij PostNL. De laatste 5 jaar was ik directeur Communicatie van PostNL en rapporteerde aan CEO Herna Verhagen. Als vrouwelijke directeur en actief lid van het vrouwennetwerk van PostNL, fungeerde ik als mentor en rolmodel voor andere vrouwen in de organisatie. Met mijn ervaring werk ik nu als boardroom adviseur, leiderschapscoach, trainer en storyteller voor profit en non profit organisaties.
Ik coach vrouwen en help hen bij het ontdekken van hun authentieke verhaal, het versterken van hun leiderschapscommunicatie en het omarmen van hun voorbeeldrol.Suzanne Verhees (1978) Vanuit mijn onderneming Helder in Woord help ik bedrijven en personen bij het (terug)vinden, vormen en schrijven van hun (kern)verhaal. Daar waar het vuur brandt. Waar sta je voor? Wat is je unieke kracht, eigenschap of expertise? Waar wil je naartoe? En welke eigen ervaringsverhalen bekrachtigen die overtuiging? Het kernverhaal is voor bedrijven richtinggevend voor de toekomst. Medewerkers kunnen zich zo makkelijker verbinden met waar de organisatie voor staat. Voor personen is het de bron voor authentieke communicatie die helpt zichzelf beter te positioneren en meer impact te hebben.
Daarnaast geef ik workshops en trainingen over hoe je storytelling (zakelijk) kunt toepassen. Met verhalen zet je een verbindende beweging in gang wat met pure feiten alleen niet lukt.
Ik combineer mijn ruime ervaring bij een corporate organisatie op het gebied van interne communicatie en talentmanagement met mijn kennis van coaching op het vlak van persoonlijk bewustzijn. Helder en begrijpelijk communiceren is voor mij een voorwaarde. To the point, maar wél met een ziel!

Interesse of aanmelden?

Neem dan contact op.
Stuur een bericht of bel met Simone op 06 – 5124 5681 of Suzanne op 06 – 1783 8862.