Zomerprogramma Storytelling – Vergroot je presentatiekracht

 

Hoe zorg ik ervoor dat mijn boodschap écht over komt?

 

Zie je op tegen het geven van een presentatie? Ga je steeds sneller praten, verlies je jezelf in de inhoud en lukt het je daardoor niet om je publiek echt mee te nemen? Als je het niet gemakkelijk vindt om “het podium te pakken” dan belemmert dat niet alleen jouw project, of organisatie, maar heeft het ook impact op je eigen zichtbaarheid. Tijd om deze zomer aan de slag te gaan om jouw presentatiekracht te vergroten.

 

In de training Storytelling ontdek je hoe je beter contact kunt maken met je publiek. Je leert om de inhoud van je presentatie tot leven te wekken door slim gebruik te maken van voorbeelden en anekdotes. Een verhaal maken én vertellen kun je leren!

 

 

Presentatietraining om je impact te vergroten

In de training leer je om goed na te denken over jouw boodschap en de inhoud van je presentatie. We gaan aan de slag met het maken van het verhaal dat jij te vertellen hebt. Het verhaal over wie je bent, waar je voor staat en wat jouw ambities zijn. Het verhaal over jouw project, een grote verandering of het verwoorden van de strategie van jouw organisatie.

 

Je maakt je verhaal en oefent in het authentiek en overtuigend vertellen, waarbij je loskomt van de sheets en je boodschap echt over komt. Je ontdekt hoe je kunt spelen met voorbeelden, houding en stem. Hoe je jezelf kunt zijn. Je leert “het podium te pakken” en echt verbinding te maken met de mensen aan wie je je verhaal vertelt. Je zult zien dat je door anders te presenteren meer indruk maakt en daarmee je impact en zichtbaarheid vergroot.

 

Zomerprogramma

 

In de zomer is de druk op ons werk vaak net even minder dan in de rest van het jaar. Het is de ideale tijd om naast het genieten van je vakantie ook te investeren in je eigen ontwikkeling.

 

Individueel of samen – Online of offline

 

 • Ieders situatie is anders, daarom verkennen we wat precies jouw behoefte is.
 •  
 • We maken altijd een training op maat; Voor jou alleen, samen met een collega, of met mensen uit je netwerk. En altijd Corona-proof.
 •  

  Voor wie?

   

  Projectmanagers, afdelingsmanagers, vakspecialisten, managers, directeuren en ondernemers.

   

  Prijs?

   

  De prijs hangt af van het aantal deelnemers, de duur van de training en locatie/vorm. Voor ZZP-ers en deelnemers die zelf de factuur betalen hanteer ik een aangepast tarief. Vraag een offerte aan.

   

  Interesse?

   

  Heb je interesse? Neem dan contact op. Stuur een bericht of bel 06 – 5124 5681.

     

   Interesse? Neem contact op


  Simone Bel (1966)

   

  Met mijn bureau Leadership Communications adviseer ik leiders met hun communicatie-uitdagingen. Zo ontwikkel ik met hen hét verhaal van de organisatie of transformatie. Een verhaal dat dient als kompas op weg naar de toekomst. Ook help ik leiders om hun eigen verhaal te maken én vertellen. Daarnaast geef ik workshops storytelling en train ik leiders voor een belangrijke presentatie of speech. Tot eind 2017 werkte ik bij PostNL. De laatste 5 jaar was ik directeur Communicatie van PostNL en rapporteerde aan CEO Herna Verhagen.
  Als vrouwelijke directeur en actief lid van het vrouwennetwerk van PostNL, fungeerde ik als mentor en rolmodel voor andere vrouwen in de organisatie. Met mijn ervaring werk ik nu als boardroom adviseur, leiderschapscoach, trainer en storyteller voor profit en non profit organisaties.
  Ik coach vrouwen en help hen bij het ontdekken van hun authentieke verhaal, het versterken van hun leiderschapscommunicatie en het omarmen van hun voorbeeldrol.

   

  In november 2019 publiceerde Topvrouwen.nl een interview met mij over mijn carrière bij PostNL en mijn visie op de voorbeeldrol van vrouwelijke leiders in organisaties.

  In maart 2020 studeerde ik af aan de Storytelling Academy, mag ik de titel Chief Storytelling voeren en ben lid van de Storytelling Clan.