Leadership Studio

Powerful speech

Je krijgt de taak om te spreken voor een belangrijke groep mensen. Potentiele investeerders voor jouw innovatie. Potentiele studenten die voor jouw studie kunnen kiezen. Potentiele klanten die nog voor een andere partij kunnen kiezen. Potentiele medewerkers die nog voor de concurrent kunnen kiezen. Je weet het. Nu komt het eropaan. Jouw speech moet kloppen. Jouw passie voor je organisatie en jullie why moet iedereen voelen. Jij kunt het definitieve zetje geven, de goede maar ook de verkeerde kant op.

Je weet als geen ander dat je niet zomaar op dat podium moet gaan staan. Het komt aan op goede voorbereiding. Wat wil mijn publiek weten en voelen? Wat maakt dat ze voor ons kan kiezen? En hoe kan ik hen inspireren met mijn verhaal.

Kies voor een presentatiestijl die bij je publiek past. Gebruik directe en actieve taal, glimlach veel en houd je houding heel bewust rechtop en actief. Neem iemand in gedachten die ook jou overtuigd heeft en heb oogcontact met je publiek. Wordt die spreker die het moment pakt! Laat de zaal vol overtuiging kiezen voor jou. Wie is jouw voorbeeld, en waarom eigenlijk?