Live locatie IK – Koers op je eigen kompas!

Volg jouw persoonlijk leiderschapsprogramma – Coronaproof –

Hoe goed ken jij jezelf? Weet jij wie je bent zonder je functie? Lastige vragen. Als je koerst op jouw persoonlijke kompas, dan lukt het je om optimaal gebruik te maken van al je kwaliteiten en talenten. Van jouw unieke IK. Dan helpt het om je persoonlijke stijl te kennen en niet alleen te weten wat jouw echte drijfveren zijn, maar ook wat je zwakke kanten en valkuilen zijn. Dan helpt het ook om te leren jouw impact te vergroten door vanuit je eigen kracht verhalen te vertellen over wie je bent en waar je voor staat en anderen mee te nemen.

Vind je dit interessant? Dan is dit persoonlijk leiderschapsprogramma wellicht iets voor jou.

 

Leer jouw persoonlijke kompas kennen door……. 

 

Ieder mens is verschillend. Voorspelbaar verschillend! 

Hoe komt het dat mijn collega altijd gehoord wordt en ik niet? Hoe kan ik op mijn werk meer mezelf zijn? Waarom krijg ik mijn verhaal niet over de bühne?

 

IK

Mensen maken de organisatie; En die mensen zijn allemaal verschillend, hebben andere manieren om doelen te bereiken, van wat ze motiveert tot in welke omgeving ze het beste tot hun recht komen. Ook jij!

 

IK en anderen

De belangrijkste stap om richting te geven aan je loopbaan is zelfkennis: weten wie je bent en hoe dat in te zetten en impact te hebben, ook in de omgang met anderen. Het helpt om te zien dat anderen echt anders zijn en dat ze vaak iets bij je “triggeren”. 

 

IK en mijn verhaal

Wat is het verhaal over wie je bent en waar je voor staat. Een verhaal dat raakt en past bij jouw authentieke manier van vertellen, zodat mensen met aandacht naar je luisteren.  

 

Programma – Coronaproof

 

Live Locatie IK is een persoonlijk leiderschapsprogramma dat impact heeft, raakt, blijft plakken en maakt dat jij handen en voeten kunt geven aan je persoonlijke kompas. 

Het programma is inspirerend en praktisch van opbouw. De basis bevat praktische tools, zoals de 3D Analyse (persoonlijkheidsanalyse DISC, Denkstijlen, Drijfveren), Coaching en Storytelling.

 

Het hele programma is Coronaproof. We wisselen online-sessies af met fysieke bijeenkomsten waarbij we voldoende afstand kunnen houden. Als het gezien de ontwikkelingen van het Coronavirus nodig is verzorgen we het hele programma online.

Het programma heeft een looptijd van 3 maanden verdeeld over 3 bijeenkomsten van een halve dag, de 3D analyse, persoonlijke online coachingssessies en opdrachten.  

 

Vooraf

We starten het programma met een online kennismakingssessie. Daarna ontvang je in je mailbox de uitnodiging met daarin een link voor het invullen van de vragen van de 3D Analyse inclusief de Leiderschapsanalyse. Verder ontvang je een eerste opdracht passend bij de analyse.

Middagbijeenkomst 1 (week 1) fysiek of online

Middagbijeenkomst 2 (week 5) fysiek of online

Middagbijeenkomst 3 (week 8) fysiek of online

Tussentijds

Na afloop

Je hebt de mogelijkheid om binnen 6 maanden na afsluiting van het programma gebruik te maken van 1 uur coaching of 1 uur storytelling.

 

3D- en Leiderschapsanalyse

De motor van ontwikkeling ben jezelf. Aan de hand van de rake uitkomsten van je persoonlijke  analyse weet jij of jouw motor op het goede toerental draait.

Uitgebreide informatie over de 3D IJsberg met de onderdelen DISC, Denkstijlen en Drijfveren boven en onder de waterlijn vind je hier.

 

Storytelling

In dit programma ga je aan de slag om jouw zichtbaarheid te vergroten.

Je gaat aan de hand van een aantal concrete vragen werken aan je persoonlijke stijl en boodschap: Hoe vertel je authentiek over wie je bent, wat je hebt gedaan, wat je belangrijk vindt en wat jouw ambities zijn.

Uitgebreidere informatie over de inzet en het effect van Storytelling lees je hier.

 

Wat levert het programma jou op?

 

Past dit programma bij jou?

Jij bent een professional, leidinggevende, manager, projectleider, coördinator en teamleider met een HBO/WO werk- en denkniveau die:

 

Wat is de investering?

Deelnemen aan het programma kost € 1.900,00 p.p. exclusief BTW.

De groep bestaat uit 4 tot maximaal 8 personen.

Het is inclusief voorbereiding, analyses, rapportages, locatie en catering.

 

Interesse? Neem contact op

 

Startdatum en planning

 

De trainers: Margaret Schöttelndreier & Simone Bel

 

 

Onze kracht en passie is om jou als professional te helpen om vanuit zelfkennis en eigen kracht richting te geven aan je loopbaan en vanuit inzicht je eigen koers te bepalen. We helpen je om stappen te zetten om met meer impact te communiceren en jouw verhaal authentiek en overtuigend te vertellen. Onze expertises liggen bij Leiderschapsontwikkeling en Communicatie.

 

Na een loopbaan bij PostNL als respectievelijk Programme manager van het Young Executive Programme en als Directeur Communicatie hebben wij ieder een eigen adviespraktijk opgezet en onze krachten en expertises gebundeld.

 

Margaret is gecertificeerd Coach, Expert in 3D analyse en Programmamaker – rechts op de foto.

Simone is Leiderschapscoach, Presentatietrainer en Chief Storyteller – links op de foto. 

 

Maatwerk voor jouw organisatie

Wil je meer informatie over dit programma? Of wil je in gesprek met ons over de mogelijkheden om dit programma in jouw organisatie op maat aan te bieden? Je bent van harte welkom!

 

Margaret is bereikbaar via margaret@leadershipcommunications.nl | 06 22888524

Simone is bereikbaar via simone@leadershipcommunications.nl | 06 51245681