Hoe nu verder?

Tweedaagse training voor vrouwen op een T-sprong in hun carrière

 
Ken je dat gevoel. Dat je je opeens minder zeker voelt in je carrière en twijfelt aan je eigen kwaliteiten? Dat je door bijvoorbeeld een vervelende ervaring opeens een minder krachtige variant van jezelf bent geworden? Terwijl je eerder juist onbevangen straalde en vol power genoot van alle kansen en mogelijkheden in jouw loopbaan. Doodzonde.
Zekerheid en zichtbaarheid gaan vaak hand-in-hand. Onzekerheid en onzichtbaarheid dus ook.
Tijd om de jouw unieke kracht weer te voelen en de juiste richting en woorden te vinden voor wie je bent en waar je voor staat. Een verhaal waarin je jezelf helemaal herkent en de juiste deuren weer opent.

Leer de geheimen van storytelling

In allerlei situaties kun je de geheimen van storytelling goed gebruiken. Niet door grote meeslepende verhalen te vertellen, maar door goed gebruik te maken van mooie voorbeelden en anekdotes in je verhaal. Hoe fijn is het als het je lukt om heel helder jouw verhaal te vertellen over wie je bent, waar je voor staat. Daarmee is jouw profiel direct duidelijk en maak je een authentieke en onuitwisbare indruk.

Wat leer je in deze training?

In deze tweedaagse training help ik je om jouw eigen verhaal opnieuw te verwoorden en te vertellen op jouw authentieke manier. Daarbij leer je gebruik te maken van elementen uit de wereld van storytelling om jouw verhaal écht aan te laten komen. Er is veel ruimte voor het delen van ervaringen met elkaar. Ook die van mijzelf. Tijdens de trainingsdagen ontdek je veel over jezelf en leer je van anderen.

Voor vrouwen op een T-sprong

Deze training is bedoeld voor vrouwelijke professionals die op een T-sprong staan in hun carrière. Vrouwen die zijn gaan twijfelen aan hun eigen kwaliteiten en hun verhaal terug willen vinden. Een verhaal over wie ze zijn, waar ze voor staan en waar ze naartoe koersen.

Wat gaan we doen in de training?

Deel I – We maken kennis door onze verhalen te delen en verkennen wat jouw wensen en uitdagingen zijn. Waar sta je nu? Waar wil je naartoe? Wat heeft je hier gebracht? We stellen concrete doelen vast voor de training.
 
Deel II – Wat is de kracht van een goed verhaal? Waarom worden we erdoor geraakt? Ik neem je mee in de wereld van storytelling en leer je hier volop gebruik van te maken in jouw communicatie. Je ontdekt dat een goed verhaal raakt, prikkelt en blijft hangen.
 
Deel III – Je gaat aan de hand van een aantal concrete thema’s aan de slag om jouw richting en verhaal weer te vormen. Je gaat op zoek naar voorbeelden die onlosmakelijk met jou verbonden zijn en ontdekt zo je eigen verhaal en richting.
 
Deel IV – We gaan aan de slag om het vertellen van jouw nieuwe verhaal te oefenen. Voor denkbeeldige personen of groepen – voor een manager, klant, headhunter, potentiële nieuwe werkgever, of tijdens een netwerkgesprek. En je denkt na over welke stappen je gaat zetten om jouw zichtbaarheid en kracht te vergroten.
 

Wat levert deze training jou op?

Na de training heb je je zicht op jouw drijfveren en dit verwerkt in jouw authentieke verhaal. Je hebt je verhaal op weg naar de toekomst ontdekt, uitgewerkt en geoefend. Je hebt meer zicht op jouw rol en ambitie.

Waar en wanneer?

Je kunt de training volgen in een groep van maximaal 4 personen. De training is op twee aaneengesloten dagen, zodat je gefocust blijft op de training en je eigen ontwikkeling. We starten de trainingsdag in principe ‘s ochtends rond 9.00 uur en ronden rond 17.00 uur af.
In de winter op 19-20 december 2019 en 16-17 januari 2020 in Den Haag.


 

Kosten:

Groepstraining twee dagen: € 1.500 p.p.(excl. BTW)

In-company training

Voor organisaties die echt werk willen maken van de ontwikkeling en doorstroom van vrouwelijke talenten geef ik deze training ook in-company.


Interesse? Neem contact op
Download de flyer  Ik geloof in de kracht van diversiteit en de inspirerende rol van vrouwelijke leiders in organisaties.

 
Simone Bel
Met mijn bureau Leadership Communications adviseer ik leiders met hun communicatie-uitdagingen. Zo ontwikkel ik met hen hét verhaal van de organisatie of transformatie. Een verhaal dat dient als kompas op weg naar de toekomst. Daarnaast geef ik workshops storytelling en train ik leiders voor een belangrijke presentatie of speech. Tot eind 2017 werkte ik bij PostNL. De laatste 5 jaar was ik directeur Communicatie van PostNL en rapporteerde aan CEO Herna Verhagen. Als vrouwelijke directeur en actief lid van het vrouwennetwerk van PostNL, fungeerde ik als mentor en rolmodel voor andere vrouwen in de organisatie. Met mijn ervaring werk ik nu als boardroom adviseur, leiderschapscoach, trainer, storyteller en interim manager voor profit en non profit organisaties.
Ik coach vrouwen en help hen bij het ontdekken van hun authentieke verhaal, het versterken van hun leiderschapscommunicatie en het omarmen van hun voorbeeldrol.

Interesse of aanmelden?

Neem dan contact met me op.
Stuur me een bericht of bel me op 06 – 5124 5681.